Blik op Jezelf!
Blik op Jezelf!

Blik op Jezelf!

Dinsdag 23 april 2024 organiseren wij vanuit Stichting GOUD met #Blikopstraat voor de bezoekers van Herstart (de inloopvoorziening voor dak- & thuislozen aan de Nieuwegracht) van het Leger des Heils Midden-Nederland het #Blikopjezelf-festival: persoonlijke verzorging, muziek, de inwendige mens en activiteiten in een gezellige ambiance.
Even wat aandacht voor de mensen zelf in een turbulent leven.

Herstart is bedoeld voor dak- en thuisloze mensen. Hier worden mensen kortdurend opgevangen en geholpen om hun problemen in kaart te brengen, want vaak is er meer aan de hand dan alleen dakloosheid. Herstart helpt bijvoorbeeld bij inschrijven bij de gemeente en het aanvragen van een uitkering. Dit zijn de eerste stappen naar herstel.

We hebben een klein spaarpotje vanuit het Kerstdiner met Greendish in december en een aantal betrokkenen heeft ook al haar diensten aangeboden, maar mocht je toch nog een bijdrage via onderstaande link willen doen, waarmee wij de bezoekers extra in het zonnetje kunnen zetten, dan waarderen wij dat zeer.
Uw bijdrage is GOUD waard!
https://lnkd.in/gpWRmdU2

www.blikopstraat.nl

#blikopstraat #belangenbehartiging #utrecht #dakloos #blikopjezelf