Straatkompas gedigitaliseerd
Straatkompas gedigitaliseerd

Straatkompas gedigitaliseerd

Al jaar en dag wordt er door Stichting GOUD het Straatkompas uitgegeven. Een handzaam, stevig boekje dat bedoeld is als eerste hulpmiddel voor mensen op straat die op zoek zijn naar hulp en voorzieningen binnen de stad Utrecht. De vraag naar een digitale variant bleef uiteraard niet uit. Voor nu heeft Stichting GOUD besloten het huidige boekje een op een over te nemen en een herkenbare website te ontwikkelen. De wens is om begin volgend jaar een start te maken met de ontwikkeling van een Straatkompas 2.0 website waar uiteraard de wensen van de doelgroep en ketenpartners in meegenomen zullen worden. Ook wordt er weer een nieuw “papieren” straatkompas uitgegeven voor de mensen die niet direct toegang hebben tot het internet. Want uiteindelijk is het daar ook voor bedoeld.